Lakossági ügyfelek részére

Szolgáltatásaink

Referenciák

Kamerás referenciák

Partner oldalak

Árlista

Hírek

On-line árajánlat kérés

Kérdőív

Akciók

Jogi

Gondolatok

Tanulságos


Hírlevél

Szeretne pár tippet, jó tanácsot, hogyan tehetné még biztonságosabbá otthonát, védettebbé telephelyét?

Iratkozzon fel
hírlevelünkre!Russian
English
Deutsch

BEJELENTKEZÉS

login:

jelszó:


Keressen minket a
-on
protektor-special néven!
Hétköznapokon
délelőtt 8:00-tól, délután 15:00-ig

Iroda nyitvatartás:
hétköznapokon
8:00-tól 15:00-ig

Kérjük, engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassuk szolgáltatásunkat!


Élőerős szolgáltatás

Cégünk egyik főbb tevékenysége az élőerővel történő vagyonvédelem, mely fogalomba többek között a következő tevékenységek tartoznak:

- objektumvédelem

- pénz- és értékkísérés, szállítás

- lakás hétvégi őrzése

- rendezvénybiztosítás

- személyvédelem

- parkoló őrzés, stb.

A vagyonvédelem elsősorban a betöréses lopás, rablás, vandalizmus kockázatainak megelőzésében való aktív közreműködést jelenti.

Ennek egyik igen hatásos módja az élőerős szolgáltatás, hiszen a felmerülő problémák megoldására azonnal jelen van egy képzett vagyonőr, akit - amennyiben őrzési feladatának ellátása során meghatározott igazgatási, ellenőrzési, rendészeti teendőkkel van megbízva - a bTK 229-es §-a szerint ugyanaz a büntetőjogi védelem illeti meg, mint a hivatalos személyt.

Fontos számunkra, hogy nagy hangsúlyt helyezzünk működésünk hatékonyságára. Ennek érdekében vagyonőreink különböző szakmai képzéseken bővíthetik, illetve tarthatják szinten tudásukat.

A védelmi célú belső "norma" kialakítását objektumonként külön-külön, díjmentesen kidolgozzuk partnereink számára.
Tizenöt éves fennállásunk alatt több kihívással szembesülhettünk már, ám sikerült ezeknek megfelelnünk. Az így megszerzett tapasztalatokat sikeresen fel tudjuk használni bármilyen, a munkánk során elénk táruló probléma megoldására.

Vissza a lap tetejére


Kamerarendszerek

A kínálatunkban szereplő biztonságtechnikai kamerarendszerek a tulajdon és az anyagi javak megóvására nyújtanak megoldást, de emellett még számtalan területen válhatnak hasznossá sokoldalú felhasználhatóságuknak köszönhetően.

Vállalkozások számára megmutatkozó előnyök:

- Hatékonyabb kontroll

- Eredményesebb termelésirányítás

- Átláthatóbbá váló személy-és gépjárműforgalom

- Szabályok, előírások betartásának ellenőrizhetősége

A fentiek figyelembevételével elérhető mennyiségi, illetve minőségi javulás, mindannyiunk számára a további sikerek záloga!

A kínálatunkban megtalálható bel- és kültéri kamerák egyaránt alkalmasak analóg, vagy digitális képrögzítőhöz való csatlakoztatásra, a könnyen rejthetőtől a térfigyelő méretig állnak rendelkezésre.

Több típus közül választhat, legyen szüksége fekete-fehér, vagy színes kamerára. Kép és hang rögzítésére egyaránt alkalmas készülékeket is forgalmazunk.
Speciális, az éjszakai felvételre is képes típusoktól a mozgásérzékelőnek álcázott kamerákig kedvére válogathat. Többféle felhasználóbarát rögzítési mód közül választhat.

Digitális rendszereink akár 16 kamera által közvetített képet is képesek egyszerre megjeleníteni és rögzíteni. Könnyű kezelhetőséget biztosítanak, a rengeteg beállítási lehetőség pedig kielégíti a legmagasabb elvárásokat is. Egyszerre kezelhet színes és fekete-fehér kamerákat, valamint lehetőség van hangrögzítésre is. beállítható folyamatos, vagy mozgásra történő felvétel.

Kiváló minőségű és kedvező árfekvésű videó megfigyelő rendszereket, és ezek elemeit biztosítjuk megrendelőink részére. A megrendeléseket rövid határidővel teljesítjük. A helyszíni felmérést, valamint a rendszer megtervezését vállaljuk az ország egész területén.

A kivitelezési feladatokat magas szintű szakmai tudással rendelkező kollégáink végzik, munkájukért teljes anyagi és erkölcsi felelősséget vállalunk!

Partnereinkkel hosszú távú kapcsolatra törekszünk, ezért fontos számunkra vevőink elégedettsége.

Legyen szó telephelyek, irodaházak, lakóparkok, üzlethelyiségek, vagy akár családi házak biztonságtechnikai rendszerekkel, ill. élő erővel megvalósítandó őrzéséről, mi készséggel állunk rendelkezésére.

Vissza a lap tetejére


Riasztórendszerek

Kamerarendszereken kívül tervezünk és telepítünk összetett riasztórendszereket is!

Riasztórendszereink a legmodernebb processzoros technológia felhasználásával készült. A rendszerek az alapfunkciók állátásán kívül akár egy vonuló szolgálat vagy az Ön értesítésére is képesek!

Néhány alapcsomagunk megtekinthető a "Lakossági ügyfelek részére" menüpont alatt.

Amennyiben a felsorolt lehetőségek közül egyik sem nyerte el tetszését, keressen meg minket személyesen és kérje az ingyenes felmérés után személyre szabott árajánlatunkat!

Vissza a lap tetejére


Speciális szolgáltatások

30/997-6648

Egy telefonszám, ami NE kelljen soha!

Roncsolás, rombolás NÉLKÜL beengedjük lakásába, autójába, ha elveszett, ellopták, beletörött a kulcs, vagy csak becsapódott az ajtó és kizáródot lakásából.

Dunaújváros területén, munkanapokon, 07h-16h-ig.

Munkánk során nem rúgunk be ajtót, nem is feszítjük fel azt. A zárnyitás során semmilyen maradandó sérülést nem okozunk sem az ajtó élén, sem a kereten, a zárszerkezetben pedig mégkevésbé.

Távozásunk után régi kulcsait hasnálhatja tovább!

Az esetleges kellemetlenségek elkerülése végett lakásajtók nyitása előtt személyi igazolványt és lakcmkártyát, gépjárművek nyitását megeleőzően forgalmi engedélyt vagy egyéb a bejutáshoz való jogosultságot igazoló okmányt kérünk bemutatni.


E szolgáltatás sikerdíjas, amennyiben a nyitás sikertelen, Önnek nem kell semmit fizetni!

Kockázatelemzés:

A kockázatkezelés ma már szervesen összefügg a cégek, vállalkozások üzemmeneti biztonságát érintő számos tényezővel. A biztonságos üzemmenet érdekében hatékonyan kell tudni kezelni a céget fenyegető vagyonvédelmi kockázatokat. El és fel kell ismerniük, hogy a vagyonvédelem a mai társadalmi viszonyok között a kockázatkezelés egyik hangsúlyos tényezője.
Kérésre egységes és átfogó megelőzési stratégiát dolgozunk ki, amely kiterjed a munkaszervezésre és a munkafeltételekre a vagyonvédelem területén.

Információ-és titokvédelem:

Az információs biztonság versenytényező! Gazdasági ellenfelek bővebb információkkal rendelkeznek, mint amit mi hiszünk. A konkurencia folyamatosan figyelemmel kíséri a piaci résztvevők tevékenységét és eredményeit.

A biztonsági hiányosságok következménye, hogy csökken az ügyfélkör, jelentkeznek a gazdasági károk, versenybeli hátrányba kerülnek piaci ellenfeleinkkel szemben. A robbanásszerűen terjedő, mindenki számára könnyen elérhető, szabadon megvásárolható lehallgató berendezések és egyéb technikai eszközök új kihívást jelentenek a biztonsági szolgáltatással foglalkozó vállalkozásoknak.

Cégünk az elsők között kíván megfelelni az új követelményeknek, és a legkorszerűbb technikai eszközökkel, valamint az ezek használatára kiképzett munkatársainkkal állunk megbízóink rendelkezésére. Vállaljuk otthonok, irodák lehallgatás elleni védelmét, üzleti tárgyalások, megbeszélések teljes körű biztosítását diszkrét és hatékony eljárásokkal.
A rádió frekvenciás és egyéb kutatási szolgáltatásokat a megfelelő hatósági engedélyekkel rendelkező partnereink végzik.


Várjuk megtisztelő érdeklődését!


"Hogy képben legyen"

Vissza a lap tetejére
Írjon nekünk! Protektor Special Bt.
2400 Dunaújváros
Babits M. u. 5. fsz. 4.
tel/fax: 25/281-454
mobil:30/997-6648
Ajánlott böngészők: Safari FireFox Opera Internet Explorer